About

Teehetkeni ovat aikamoista ajatusten välissä puikkelehdintaa, sitä siis tarjolla täällä. Siis arkea, hienoisesti siloteltuna ja auringonsäteiden valaisemana. Valokuvat ovat itse ottamiani, ellen sitten laiskistu ja lainaa muilta, mutta siitä mainitsen erikseen.

Matkani on kulkenut Suomesta Japanin ja Englannin kautta Kaliforniaan. Vielä ei tiedä minne tämä elämän pituinen retki vie.

Ochame on japania (お茶目)ja tarkoittaa leikkisää. Tykkään sanaleikeistä, jota varsinkin japaninkieli mahdollistaa. ‘Ocha’ (お茶)tarkoittaa teetä, siis sitä vihreää, ja ‘me’(目)tarkoittaa silmää eli täällä nautin teetä tätä kirjoittaessani ja te pääsette sitä silmäilemään. Vihreä tee ei ole poistunut elämästäni, vaikka saari ja manner onkin muuttunut, jo toistamiseen. Toki nykyään kahvinkulutus on lisääntynyt. Kiitos siitä kuuluu taaperolle ja vauvalle, herkkuahan se ei varsinkaan näin kylmiltään ole vieläkään.

Aina kun en juo teetä, mutta tarvitsen jotain rentouttavaa ja pehmeää, neulon. Niitä pääset katselemaan myös Instagramista.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s