Huh hellettä! 

Heräsin sunnuntaiaamuun, lueskelin puhelimelta päivän polttavia uutisia ja kuuntelin nukkuvia ääniä ympärilläni. Nousin hipihiljaa ja hiivin alakertaan. Kahvikoneen napsautus päälle ja leikkaamaan hedelmiä. Yksitellen väki ylhäällä heräsi vielä nukkuvis herätellen. 

Katoimme aamiaisen ulos. Smoothieta, leipää, juustoa, omppua ja mansikkaa, niin ja ne kahvit. Kahvia koneeseen mietin kun seurasin lasten energistä toohotusta. Kello ei ollut yhdeksääkään kun jo mietin, että pitäisi siirtyä sisätiloihin kun on liian kuuma. En muista koska olisin viimeksi ajatellut niin? Tuskin koskaan. Elettiin päivää grillaillen, löhöillen kun muuhun ei pystytty sekä pohtien ulkotouhuja. Vilkaisin ulkolämpötilaa…40 astetta! Ja tiedättekö se on jo hullun kuumaa!


Onneksi paikalliset naapurimme opastivat meitä. Ikkunat auki yöksi ja aamulla ennen lämmön nousua säppiin ettei lämpö pääse liki. Sillä mennään. Nyt onneksi on taas sisälämpötila sillä rajalla, että vielä on mukavaa. Huomiseksi taas on luvattu hikisempää päivää. Nautitaan siis tästä päivästä kotona ja lähdetään huomenna kiertelemään ilmastoituja kauppoja…niin siis talostamme löytyy lämmitys, mutta ei ilmastointia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s