Parasta olla aina saatavilla

Esikoisen kanssa alkoi viime kesänä aivan armoton piirtäminen ja värittäminen. Välillä innostus jo osoitti hiipumista, minkä vuoksi koitimme keksiä uusia kiinnostuksen kohteita, kuten esimerkiksi muovailuvaha. Mutta vaikka kuinka netissä sanottiin, että ei haittaa vaikka sitä lapsi maistaisi kun se on myrkytön eikä sitä kukaan kuitenkaan halua syödä kun se on niin suolaista, niin meillä lopputulema oli että myrkyksi kai sen voi laskea jos lapsi mutustaa sitä kuin se olisi suurtakin herkkua. Siirsimme näin siis muovailuvahatreenit myöhäisempään ajankohtaan.

Jotain piti kuitenkin keksiä kun tuntuu, että kirjatkaan ei enää kiinnosta niin paljon kuin vielä jokin aika sitten. Itse olen vastahakoinen tarjoamaan ja myöntymään ruutuajan suhteen. Sitten koitti muutaman päivän sadejakso ja lähdin metsästämään askartelutarvikkeita. Paras ostos ikinä oli rullallinen piirrustuspaperia!

 Siitä on nyt nauttinut lapsivieraat, isä, äiti ja tietenkin esikoinen. Parasta on, että kun kynät vain on saatavilla, esikoinen keksii alkaa piirtämään ihan itse pisin päivää. Häntä ei tarvitse houkutella istumaan pöydän ääressä eikä maanitella rauhoittumaan. Se tapahtuu kuin itsestään kun hän menee vatsalleen lattialle ja antaa luovuuden laulaa, piirtää pitkiä viivoja ja pienen pieniä pisteitä sekä hymynaamoja.

Hymyä uuteen viikkoon!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s