Lennossa vaihto

Nyt tuntuu todellakin siltä, että lennosta vaihto on tapahtunut. Enkä puhu nyt arjesta kun läpsystä vaihdetaan lastenhoitovuoroja, sellaiseen arkeen meillä ei vielä ole vastassa, vaan kuinka vaihdetaan lennosta asuinmaata. Jos viikko sitten vielä laskettiin Suomessa pulkkamäkeä niin tässä välissä on nautittu aurinkoisista, mutta viileistä päivistä Englannissa ja nyt ollaan vesisateessa Kaliforniassa. Tunnemyrsky on valtaisa kuten vajaa kaksivuotiaalla aina, me vanhemmat tosin pystytään hiukan hillitsemään….taapero taas ei, esim. sillä 11 tunnin lennolla konsertoitiin muille matkustajille kerran jos toisenkin. Palaan näihin tunnelmiin todennäköisesti vielä kun suurin tunnemyrsky on ohitse, jos sitten enää muistan.


Mutta nyt, jotenkin pitäisi pystyä täällä elo aloittelemaan. Sitä toki auttaa aamukolmen kahvit, tuntia myöhemmin siis kun isompi pieni kajautti kuuluvan huomenen. Toki tässä vauva on ehtinyt ottaa parit nokoset kahdeksaan mennessä ja taaperokin jo ymmärsi, että turha tässä on hötkyillä ja kömpi takaisin unten maille. Vanhempia ei luonnollisesti kahden kahvipannullisen jälkeen väsytä. Huomenna nukutaan todennäköisesti jo kolmeen ja kahvit keitetään vasta neljältä.


Tänään ohjelmassa pyykinpesu (viikkoon ei olla pesty), ruokakaupassa käynti (nälkä se vaivaa tälläkin mantereella), matkalaukkujen purku (nyt kaikki on tuossa sisäänkäynnin edessä levällään) sekä tossujen osto (koska mun nahkakengillä ei tee tuolla sateessa mitään). Kaipa tästäkin hyvä seikkailu tulee kuten on tullut kaikesta muustakin.

Ps. Toinen kuva kaapattu aikoinaan muistuttamaan ja liittyy tavallaan tämän hetkiseen tilanteeseen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s