Welcome home!

Nyt saa joulu tulla. Olemme koko perhe koossa jälleen, vaikka sunnuntai-ilta tuntui pitkältä jälleen myöhässä olleen koneen vuoksi bussimatkalle joutuneen miehen kotiutuessa vasta kun nukkumaan menoaika kolkutti jo hammasharjan takana. Parasta oli, että ovikellon soidessa esikoinen oli varma, että ovesta tulee – kukas muu kuin – joulupukki. On taidettu lukea sopivasti joulusatuja viime päivinä…


Nyt on myös tonttuilut tonttuiltu eikä tarvitse enää kuin pikku hiljaa viikon aikana laittaa kämppä siihen kuntoon, että kun joulun kyläilyt on tehty voi heittäytyä hyvillä mielin sohvalle konvehtirasian ja uuden kirjan kanssa.

Hahhah, kaikkihan sen tietää, että konvehtirasiaa uskaltaa ehkä raottaa kun pikkukansa on untenmailla ja aina on vaara, että kärsitään vatsanpuruista tai milloin mistäkin ikävästä. Kirjakin todennäköisesti unohtuu ja hukkuu tänne lainakämpän sohvan alle. Mutta pääasia on oikea tunnelma ja hyvä mieli sekä onni (ja nurkan takana tyhjentyvä suklaarasia). Ja löytyy se kirjakin sitten taas joskus tulevaisuudessa lasten kasvettua täältä..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s