Mun koti ei oo täällä…

Paitsi, että voisi hyvin ollakin. On ollutkin. Tänne on ollut helppo tulla ja helppo soluttautua mukaan. Me olemme Suomessa. Olemme täällä nelisen kuukautta, josta on jo kolmannes eletty. Nyt voi jo sanoa, että ME olemme Suomessa kun saatiin mieskin tänne.
 Aina puhutaan kuinka vaikeaa paluumuutto on. En sano, etteikö meilläkin olisi kriiseilty tästä neljän kuukauden paluusta…lähinnä siis minä pohdin onko kannattavaa ja miksi ja miksei olisi ja mitä jos, entä jossei… Vajaa viikko ennen lentoa olin päättänyt vaihteeksi, että jään Englantiin ja tullaan vasta jouluksi ennen seuraavaa seikkailua. Mutta näinhän se naisen mieli kuulemma menee.

Olemme olleet täällä esikoisen kanssa reilu kuukauden ja nautittu elämästämme. Ollaan ehditty metsäretkille, marjastamaan, treffattu kavereita, nähty pupuja ja siilikin, oltu mummolassa yökylässä ja nautittu maaseudun rauhassa, ollaan matkustettu ilmaiseksi Föli-bussilla sekä kaupassa ihmetelty tuotteiden runsautta hyllyn edessä kaikkien muiden kulkua estäen, ollaan nautittu suomenkielisista lastenkirjoista, joita on kannettu kirjastosta selkä vääränä. Ja toki olen itse nauttinut isoäitien palveluksista ja jättänyt esikoisen hoitoon ja käynyt mm. luottokampaajalla, ystävän kanssa lounaalla, miehen kanssa teatterissa, yksin kaupassa…

Vielä pitää ehtiä käydä ainakin Gaggui kaffelassa, treffata lisää ystäviä, kokeilla Seikkailupuiston sirkusjumppa, käyskennellä rauhaksiin Turun katuja ja jokirantaa, piipahtaa Helsingissä..ja mitä vielä. Ainiin synnyttää esikoiselle pieni sisarus. Hän saa kyllä saapua ihan milloin vain heti keskiviikosta lähtien.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s