Paluu

Katsotaan tuleeko tästä todella paluu blogien maailmaan vai tapahtuuko tämä vain silloin tällöin.. Olen nyt pidemmän aikaa pohtinut tätä paluuta. Kirjoitettavaa olisi, mutta ei löydy oikeita sanoja. Josko ne sanat löytyisivät nyt kun arkku on avattu.

Palaankin tuohon edellisen postauksen aiheeseen eli lukemiseen. Olen saanut joitain kirjoja luettua. Viimeisen kuukauden aikana luin Äidin voimakirjan sekä Laura Honkasalon Kotikutoista kirjan. Liekö tämä Honkasalon kirjan syytä, että hänen toinen teoksensa Sinun lapsesi eivät ole sinun on yhä kesken… Koska liikenevä vapaa-aika on käytetty käsitöihin. Niihin palaankin ihan erinäisissä postauksissa.

Pakko myöntää, että suomalainen kirjasto on kyllä erittäin toimiva. Vietän nyt aikaa täällä nelisen kuukautta ja nautin siitä, että saatavillani on rajaton määrä teoksia…kun vain saisin niitä luettuakin. Ei paljon kirjakaupan alet houkuttele tässä elämänvaiheessa kun tavaraa pitäisi kuskata kolmen maan välillä seuraavan kolmen kuukauden aikana. Sen olen päättänyt, että tällä kertaa en hukkaa kirjastokorttiani ja se tulee kulkemaan mukanani jokaiselle Suomen lomalle.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s