Kesä

 2015-04-15-64

Tänä kesänä on lämmintä keliä saatu todella odotella, jopa ihan niin pitkään, että malttamattomimmat ovat ottaneet lähdön etelämmäs. Tosin yhtä viileältä, ellei jopa kylmältä, se tuntuu täällä olevan sen lämpimän loman jälkeenkin. Olen kuitenkin ottanut sen kannan, vaikka sää on aina hyvä vaikkakin kovin yksitoikkoinen puheenaihe, että en kuitenkaan ota valittavaa sävyä siihen… Koska sää jos mikä on asia elämässä, mihin ei pysty itse vaikuttamaan.

Kesä on tuntunut kuin juoksevan ohitse. Onneksi se jatkuu vielä! Aika kuluu vaunulenkkeillen ja pienen touhuja seuratessa. Koneella ei paljon ehdi olemaan, eikä ehdi oikein mitää muutakaan suurempaa aloittamaan, kun päiväunien pituus on 30 min kerrallaan. Ja välissä oleva aika ollaan vähän väsyneitä, mutta ei haluttaisi nukkua… Tiedättekö, että se saa joskus omankin olon tuntumaan vähän väsyneeltä. Niinä kertoina kun unta onkin riittänyt olen ollut ihmeissäni ja puolet koko siitä ajasta ollut valmiina säntäämään kun kutsuhuuto kajahtaa ilmoille… Yöt onneksi on menneet sen sijaan ihan mukavasti, koska unta sitä todellaki tuntee itsekin tarvitsevansa. Toisinaan tunnen huonoa omaa tuntoa kun haluaisin päivän jälkeen istua ihan hiljaa itsekseni, omien ajatusteni kanssa kun energiaa ei yksinkertaisesti ole keskusteluun tai kenenkään muun huomioimiseen. Ehkäpä se tästä. Ja tiedän, asiat voisivat olla paljon huonommin. Onneksi ei ole.

Syksyllä alkaakin uudenlainen arki kun astun takaisin työelämään pienen kulkiessa mukanani. Onneksi työelämä ei tarkoita tässä toimistoa, mutta palkkapäivät tulee ja työajat. Se, miten olen ajoissa paikalla siten, että olemme molemmat täysissä pukeissa ja aamutoimet tehtyinä, on vielä mysteeri. Mutta kuten kaikki sanoo, eiköhän siitäkin selvitä. Mutta vielä ei murehdita syksyä kun kesääkin vielä on jäljellä vaan nautitaan tästä.

Viime aikoina olen alkanut pohtimaan minkälaista aktiviiteettia voi tehdä alle vuoden ikäisten kanssa? Siis voisiko niiden kanssa jo “askarrella” jotain?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s