Treenitovi

IMG_6220Joskus sitä on myönnettävä, ettei aika tai energia riitä lähteä treenaamaan. Silloin on hyvä kun treenimahdollisuus tulee kotiin. Olen nyt reilun viikon kokeillut yoogaian palvelua ja onnistunut luomaan itselleni useampiakin treenihetkiä. Palvelusta löytyy jooga-, pilates-, kahvakuula-, putkirullaus- sekä venyttelytunteja ja kielivalikoimasta löytyy suomi, englanti ja ruotsi.

Ennen raskautta ja oikeastaan raskauden puoleen väliin asti voinen sanoa, että olin aika aktiivinenkin etenkin joogan suhteen. Sen jälkeen on treenini koostuneet rauhallisista kävelyistä vatsan kasvaessa, sekä nyt vaunulenkeistä. Ja nyt sitten olen tehnyt varovaisen paluun matolle. Tosin lähdin rauhallisesti liikkeelle ja aloitin alkeista. Eihän siitä edes tule hiki, mutta vähän venyminenkin on jo hyvästä.

Syy, miksi lähden näin varovaisesti liikkeelle, on selkeästi heikentynyt lihaskunto ja kehon liikkeiden ymmärtäminen. Myös se, että haluan antaa keholleni aikaa palautua rauhassa ja vaikka kesä onkin tulossa niin kiirettä tiukkaan rantakuntoon ei ole. Tärkeintä itselleni on hyvä olo ja kehon vahvistaminen, jotta jaksan tuota kasvavaa ihmisenalkua kuljettaa kainalossani. Ja vaikka päivittäin kävelylenkeillä käynkin, koen kehoni tarvitsevan vähän erilaistakin liikuntaa…juurikin sitä venymistä, koska onhan tuo kantaminen ja imettäminenkin saanut aikaiseksi kroppaani jos jonkinlaista jumitustilaa.

Muistetaan kaikki olla lempeitä itsellemme ja kehollemme ja pidetään huolta siitä. Jos haluat kokeilla ilmaiseksi pari viikkoa ja samalla mahdollistaa minun ilmaisen treenaamiseni niin klikkaathan toukokuun aikana tänne.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s