Syyttävä katse

Tiedättehän sen, se tulee sieltä alta kulmain kun alahuuli vielä tai vasta väpättää. Silloin kun maailma vaikuttaa kaatuvan päälle ja olo tuntuu kurjalta. Ja se on se hetki kun toivoo pystyvänsä tekemään enemmän kuin on ikinä pystynyt tekemään. Valitettavasti en pysty muuttamaan mielenkiintoista maailmaa tylsäksi ja sulkemaan väsyneitä silmiä, saatikkaa muuttamaan vatsan väänteitä aiheuttavia ilmakuplia olemattomaksi. Suomessa usein suositellaan käyttämään Cuplatonia (tai mikä lie kirjoitusasultaan), täällä kävin ostamassa infacolia. Käyttö tosin on jäänyt todella vähäiseksi, koska se aiheuttaa aivan uskomatonta puklailua. Eihän tuollaisen lääkkeen kuuluisi aiheuttaa sellaista? No, joka tapauksessa pöydällä se seisoo pahojen päivien varalle kun on pakko saada koittaa jotain muuta kuin sylin voimaa. Saatiin myös Suomesta maitohappobakteereja sisältäviä D-vitamiinitippoja, joista toivottavasti on apua.

D-vitamiini onkin mielenkiintoinen asia. Siinä missä K-vitamiinista kyllä puhuttiin jo ennen syntymää, ei D-vitamiinista ole puhuttu halaistua sanaa. Ajatellaankohan täällä, että auringosta saa riittävästi. Tai äidin maidosta. Mielestäni se ei kuitenkaan ole riittävästi ja vaikka täältäki ilmeisesti vastasyntyneellekin kyseistä tuotetta löytyisi, laitoin tilauksen Suomeen. Nyt on seuraaviksi kuukausiksi ja sitten pääsenkin itse täyttämään varastoja Suomeen.

Mutta takaisin aiheeseen ja syyttävään katseeseen… Vatsaväänteistä johtuvat alta kulmain näkyvät katseet ne vasta saavatkin äidin omantunnon soimaamaan, kun mielessä pyörii oma ruokavalio. Mitä olen syönyt ja milloin? Suurimman toiveen vatsan väänteiden poistamiselle olen siis laittanut omalle ruokavaliolle. Osteopaatti, jonka luona käymme, kehoitti minua lopettamaan lehmän maidon käytön ja vaihtamaan sen vuohen tai lampaan maitotuotteisiin. Eli kaikki maito, juustot jne., joita olen käyttänyt tähän asti on nyt pannassa ja vain miehen käytettävänä kun itse olen ostanut vastaavat tuotteet vuohen maidosta tehtyinä. Ihan täydellisesti tämä dieetti ei ole mennyt, koska perunamuusia sisältävä lounas ulkona, edellisviikolla leipomieni cookiesien himo, noutopitsalauantai… Mutta selkeästi on maidon käyttö vähentynyt kun aamujogurtti, teehen lisättävä maito sekä leivän päälliset ovat vaihtuneet. Parissa viikossa pitäisi näkyä ja kuulua tuloksia.. Kerron niistä sitten lisää…

Toiveissa onkin, että syyttäviä katseita ei ilmakuplien takia enää kohta niin usein luotaisi.

Advertisements

2 responses to “Syyttävä katse

  1. Ko. D-vitsku tosi jees! Vinkkiviitosena meillä toiminut muihin (nenä ja flunssa) juttuihin erinomaisesti baby-mist.

    • Onneks vielä ei oo tarvittu…ei siis oo tullut edes mieleen tuollaisia katsella. Kiitos vinkistä, ehkä kandeis kattoo ennen kuin on tosi kyseessä..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s