Kumpi päättää?

Taisin joskus ennen vauvaa julistaa kuinka vauva kyllä kulkee minne vain silloin kun minä haluan. Vähänpä omasta heikkoudestani tiesin. Nyt kun on pari päivää vauvaa valvottanut erilaisilla menoilla ja kahvin juonnilla sitä kummasti haluaa jossain kohtaa antaa vauvalle mahdollisuuden ottaa ohjat käsiinsä. Siis antaa vauvalle aikaa nukkua rauhassa.

Tänään olen mietitnyt onko se syy jäädä kotiin, että lapseni ei ole nukkunut pariin päivään kunnolla, että jos hän nyt saisi nukuttua ilman katkoksia niin varmaan kaikilla olisi mukavampaa. Pitäisikö minun osata ottaa vauva mukaan milloin vain mihin vain kuten olen uhonnut vai mennä ennemmin sen rauhallisemman tahdin mukaan, jolloin suurin osa ajasta vietetään rauhaksiin kotona.

 2015-04-08-12

Tänään tein jotain mitä en uskonut ikinä tekeväni. Peruin kahvitreffit. Onneksi paikalle oli menossa useampi äiti lapsineen eli ketään ei jäänyt ilman paljon kaipaamaansa seuraa… Paitsi minä, mutta toisaalta onhan mulla seurana maailman paras tyyppi kunhan hän vain herää päiväuniltaan.

Kumman mielen mukaan sinä olisit mennyt?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s