Äitiyspakkaus 2015

Screen Shot 2015-02-24 at 21.51.36

Tässä kun on oma H-hetki lähellä (siis kun mennään sillä mielellä, että hetkenä minä hyvänsä) on mielenkiintoista tarkastella uutta äitiyspakkausta, joka julkistettiin tänään. Se tulee kuitenkin jakoon vasta kunhan vanhat on käytetty pois alta. En osaa ehkä vielä katsella tarpeeksi kriittisesti, koska niinkuin en löytänyt omastanikaan mitään moitetta, en löydä myöskään tästä. Olisin ollut ihan yhtä onnessani tästäkin. Tykkään tässä uudessa pakkauksessa todella paljon pilvipotkupuvusta sekä pirteästä keltaisesta. Ja tuo kuumemittari ainakin tuntuu todella järkevältä ja hyvältä lisäykseltä.

Screen Shot 2015-02-24 at 21.51.58

Myös laatikko on saanut uuden pinnan. Mielestäni vanhassa ollut sukupuu oli/on jotenkin suloinen ajatus, mutta itseni tuntien jää ne pallerot täyttämättä.. Tämän uuden hienon pinnan on suunnitellut Reeta Eki.

Hauskaa nähdä ketkä raskaana olevista kavereistani saa tämän, ketkä viime vuotisen. Tosin luin jostain, että tätä aletaan jakaa vasta lokakuussa (?)… Toisaalta mielestäni on ihan hyvä vaihtoehto myös ottaa rahana, etenkin jos hyväkuntoisia vaatteita on säästänyt esimerkiksi esikoiselta, vaikka se raha ei todellakaan ole lähelläkään tämän paketin arvoa. Ollaan me suomalaiset vaan eri onnekkaita kun tällainen on mahdollista saada.

Kuvat: Kelan sivuilta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s