Vuoden ensimmäinen päivä

Miltä näyttä vuosi 2015 ensimmäisen päivän myötä? Tuuliselta ja harmaalta…ja ylläri, sateiselta. Itse olen kuitenkin tyytyväinen omaan päivääni, jos vuosi on sitä mitä sen ensimmäinen päivä niin tästä ei voi tulla kuin hyvä vuosi.. Aamun aloitin kirjoittamalla itselleni kirjeen, etten unohda kuinka tämän vuoden teema on hyvä olo.

x5_ 2011-12-27-25

Ymmärrän, että omasta hyvinvoinnista lähtee se kaikki mitä annan ympäristölle. Senpä vuoksi muistan terveellisen, puhtaan ravinnon mahdollisuuksien mukaan. Tärkeimpänä kuitenkin on muistaa kuinka paljon piristää ja energisoi ulkoilu ja riittävät unet. Tämä kaikki tulee todennäköisesti vaatimaan aika paljon, mutta opettelen olemaan armollisempi (itselleni ja kanssaeläjilleni), enkä ihan kaikesta pikkujutusta nipota ja kiristele pipon reunaa kuin aiempina vuosina. Olen toki tätä jo treenannut jonkin aikaa ja vaikka tiukkaa välillä tekee niin ainakin toisinaan, pirteänä ja ravittuna, olen vain kohauttanut olkiani.

 2014-08-15-14Vuoden 2015 teemasanoiksi nousi onni ja ilo, rauha ja rakkaus sekä seikkailu. Sellaista arjen onnea ja juhlahetkiä, auringon pilkahduksia ja leppoisaa tunnelmaa odotan tältä vuodelta.

x5 2012-04-08-60 2014-12-21-61

x5 2014-03-05-13Meille vuosi kuitenkin ennen kaikkea tulee olemaan seikkailu, tai ainakaan tietoa sen kulusta on vaikea sanoa tässä vaiheessa vuotta. Toivottavasti seikkailuja tulee myös retkien muodossa, ainakin niissä tulee olemaan ihan oma säväyksensä kun matkaan lähteekin kolme kahden sijaan. Kiinalaisen kalenterin mukaan vuosi on lampaan vuosi. Onneksi lammas on ystävällinen ja lempeä. Sellainen olkoon siis tämä vuosikin.

s95 2014-04-20-120

Advertisements

2 responses to “Vuoden ensimmäinen päivä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s