Jäiset tunnelmat hellepäivänä

Tiedättekö parempaa tekemistä auringon paistaessa ja ulkona ollessa noin +20 astetta lämmintä kuin pakstimen sulatus? Niin mäkin tiedä, mutta sitten ei kannata urpoilla ja ahnehtia kun hakee jäätelöä pakkasesta. Kannattaa pitää huoli, että ovi todella painuu kiinni eikä vain nautiskella sitä jäätelöä sohvalle kulkiessa…

20140626-181343-65623405.jpg
Luetteko te muuten jääkaapin käyttöohjetta ikinä? No en minäkään, paisti silloin kun huomaa olevansa aivan pihalla jääkaapin ja pakastimen harmoniasta.. Ne elää aika tiukassa symbioosissa. Jos ottaa virran pois toisesta, sammuu se myös toisesta.
Jostain syystä olen aina pitänyt tätä ihan isoäitien hommana. Johtunee siitä, että muistoissa on elävästi oman isoäidin talvipakkasilla suorittama toimenpide. Olenkin tainnut olla onnekas (tai laiska) kun en ole kuin kerran aiemmin joutunut tätä tekemään omassa kodissa. Sekin tapahtui Suomessa ja parvekkeella pärjäsi kaikki tuotteet sulamatta. Samoin ei käynyt tällä kertaa. Jos positiivista haluaa asiasta hakea niin tulipahan siivottua pakastin.

Nyt voikin ahdata sen täyteen jäätelöä!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s