Lisäaineeton

Olen vihdoin ja viimein kaikkien näiden vuosien jälkeen saanut monitoimikoneeni luokseni. Ja jo aikoinaan koneen saatuani havahduin sen mukana tulleeseen lisäosaan. Lihamyllyyn.

20140615-190259-68579134.jpg><br /
Ja kun suunnitelmissa oli sämpylät, niin maatilakaupassa käydessämme tuli mieleen lihamylly ja sitten piti saada lihaa..
20140615-190259-68579319.jpg<br /
Ja kaikki sujui kuin tanssi. Ja kerrankin ei tarvinnut pohtia mitä jauheliha todellisuudessa sisältää! Mietin siinä tehdessäni erään tutun sanoja, joka pohti meidän tapaa tehdä niin paljon itse kaikkea alusta lähtien… Itseasiassa mitä enemmän tekee itse sitä tutummaksi tekeminen tulee ja sitä helpommaksi se tulee.. Lopulta et näe syytä miksi ostaa valmiita. En ole itse pohtinut lisäaineita ja sokeria, mutta kun ympäristössä on näitä valistuneitakin niin kummasti sitä itsekin on alkanut asioita pohtimaan ja siihen taas sopii tämä itse tekeminen oikein hyvin. Ja onhan mulla aikaa. En tiedä mitä tapahtuu kun olen kahdeksan tuntia päivässä töissä..
20140615-190259-68579578.jpg<br /
Nyt kuitenkin nautin kätteni jäljestä hyvällä maulla. En kuitenkaan kiellä, ettenkö mielelläni istuisi myös valmiiseen pöytään tai kahvipöytään ystävien kanssa…enkä silloin todellakaan pohdi miten paljon voin syödä sokeria, vaan nautin siitäkin koko sydämeni kyllyydestä. Ja kerrottakoon nyt vielä, että kyseessä on tuplajuusto, sinihomejuusto on piilotettuna pihvin alle..se siitä terveellisyydestä 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s