Muista aina liikenteessä….

…monta vaaraa ompi eessä…
Tämä tuli mieleeni perjantaina. Kyllä, 13. ja perjantai. Onneksi oli hyvät ilmat niin pyörällä taittui jälleen matka. Tiedä mitä olisi tapahtunut jos olisi lähtenyt autolla. Toiset ehkä toivovat sataneen, etteivät olisi lähteneet pyörällä.

En ole ymmärtänyt ehkä ihan, että pyörä-pyörä -kolarissakin voi oikeasti tulla pahaa jälkeä. No, nyt tiedän. En tosin tiedä todellisia tapahtumia kun tulin paikalle myöhemmin, mutta kummankaan pyörällä ei pystynyt ajamaan, toisen eturengas oli ihan kuin siitä olisi koitettu vääntää kahdeksikkoa, toisella oli jarrut jääneet lukkoon…toisen sormesta tuli niin paljon verta, että ihan hyvä etten nähnyt miltä se todella näytti, toinen oli vain muuten pöllämystynyt. Molemmilla oli onneksi kypärät päässä!

20140615-184218-67338339.jpg
Sitä välillä tulee pohtineeksi, varsinkin näin kuumalla kesäsäällä, että josko jättäisikin kypärän laittamatta, kun ei sitä mitä tapahdu… Tuli jälleen todistettua, ettei se kannata. Ei se ole kuitenkaan vain ja ainoastaan omasta ajotaidosta kiinni tapahtuuko jotain. Ja vaikka itse ajaisit hitaasti ja varoen niin samoilla teillä liikkuu myös kovempaa liikkuvia, jolloin myös tietenkin vahinko on kovempi.

Päälimmäiseksi jäi kuitenkin tässä kolarissa mieleen kuinka hyvin vanhempi henkilö piti huolta nuoremman pärjäämisestä omasta kiireestä huolimatta. Hienoa oli myös ohi menevien huomiointi. Tuli sellainen olo, että ihmiset kuitenkin vielä välittävät ja ajattelevat muutakin kuin omaa kiirettään.

Pidetään siis huolta itsestämme ja toisistamme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s