Levottomuutta ja helpotusta

Nyt se on jälleen todistettu. Olen puolileikilläni kertonut ihmisille, kuinka coca cola on taakse jäänyttä elämää kohdallani. Ihmiset aina kyselevät ihmeissään syytä siihen, minkä jälkeen itse pohdin järkevältä kuulostavaa vastausta.

Mutta niin kun juo helteisenä päivänä tuopillisen coca colaa, se auttaa janoon, mutta laittaa myös tärisemään. Ja vielä muutama tunti jälkeenpäinkin olo on levoton ja paikallaan on vaikea olla. Ja se on aika tukala olotila jos paikallaan tulisi olla. Onneksi mulla oli silloin mahdollisuus nauttia kesästä ja lämmöstä ja ottaa pyörä alle. Toinen kerta, jolloin huomaa valinneensa väärin juodessaan kolaa on se hetki kun pitsapäivän päätteeksi pitäisi saada unta. Lasillinen kokista ja yöuneni ovat pilatut. Kaikkihan tietää miltä tuntuu herätä muutaman tunnin yöunilta…

20140530-225955-82795810.jpg
En sano, että tämä tulee korvaamaan coca colani aina, mutta ainakin tämä pitää minut pirteämpänä ja parempi voimaisena. Hymykin on jostain syystä leveämpi, lieneekö tärinän vähenemisellä vaikutusta siihen. Aamu alkaa tällä autinkoisena, vaikka aurinko vähän piilossa olisi. Saattaa olla lumevaikutusta kaikki, mutta sallittakoon se tällä kertaa kun vaarallisemmasta aineesta ei ole kyse.

20140530-230100-82860394.jpg
Lasisita löytyy siis salaattia, pinaattia, banaania, appelsiinimehua ja mitäköhän vielä… Tämä helpottaa myös päivittäisen puolen kilon täyttymistä. Janojuomaksi tätä en ottaisi ennen kuin pöydältämme löytyy kunnon mehustin, mutta onneksi siihen tarkoitukseen on vesi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s