Kesä lähestyy!

Täällä herättiin jo kolmatta(!) aamua peräkkäin auringon paisteeseen! Sitä ehtii tekemään aurinkoisena päivänä niin paljon enemmän… Tai ainakin istuskelemaan auringossa ja katselemaan sinistä taivasta.
20140516-092352.jpg

20140516-092529.jpg
Tämän viikon projekti oli siemenet maahan ja osittain siinä onnistuinkin…aika paljon niitä siemeniä kuitenkin uupui. Projekti jatkukoon heti siemenkaupoilla käynnin jälkeen. Tiedän, helpommalla pääsisi kun vain hakisi valmiit taimet, mutta kun siinä menisi puolet koko kasvatuksen ideasta. Mikään ei ole niin jännittävää kuin seurata koska alkaa vihertämään mullan päällä…vai alkaako ollenkaan. Ja suurempi pettymys kuitenkin on se, kun ne valmiit taimet saa kylmää tai liikaa vettä tai liian vähän vettä ja niin ne ei tuota mitään vaan pikkuhiljaa kuihtuu kokoon… Nimim.seurannut basilikapuskan kohtaloa jo useamman kerran.

Miten muuten siitä basilikasta saisi sellaisen elinvoimaisen, vahvan puskan? Tähän mennessä persilja on ainoa, joka vaan tuuhenee tuuhenemistaan… Mihin kaikkeen sitä persiljaa voi käyttää? Mintun kohtalo on vielä epäselvä, samoin laventelin.. Ehkä ne pitäisikin siirtää aurinkoisemmille sijoille. Haaveena on sellainen yrttipuutarha, josta voisi vain käydä napsimassa kaikkea ja tehdä juomia ja ruokia. Katsotaan, josko se tänä vuonna onnistuisi edes hieman aiempaa runsassatoisemmin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s